Valper

Kull 18 Polarjuvelen`s Rimdryss PK

Pippi ( Onyx ) og Kayak hadde date på Grong 30. mai og på Trofors 31.mai 2023. vellykket paring begge dager.

resultatet kom 30. juli 2023 4 tisper og 5 hanner.

Kull 17. Polarjuvelen`s Q-Sju MS

Myrull og Siku hadde vellykket paring 11. og 12. mai 2021. avsluttet med en nydelig fin tur på ski i Haustreisdalen. sol, varmt, rikelig med snø å meget trivelig selskap.

resultatet kom 12.juli 2021 . 2 hanner og 5 tisper. Raya ( Q-sju Queen) blir hos oss. og Yuki, (Q-Sju Tinka) flyttet til Anette m Familie

Kull 16. Polarjuvelen`s Polarbarn LI

Lussi besøkte Idefix 19.10.2020

resultatet kom 18.12.2020 6 hanner og 4 tisper.

ett stort kull, med meget flotte , trygge og trivelige valper. en opplevelse å få oppleve denne gjengen.

Kull 15. Polarjuvelen`s Orion -Lo

turen til Hafjell , 28 og 29. mars 2019 gav vellykket paring mellom Lussi og Otis, ( Sun Masters Ring Of Fire )

1.juni 2019 ble det født 5 hanner og 3 tisper.

Alle valpene som skulle flytte er nå reist. Pippi ( Polarjuvelen`s Orion Onyx-Lo ) blir her for å hjelpe flokken å dra mor på sleden til vinteren.

Kull 14 . Polarjuvelen`s Nøster – MP

Paring mellom Mira og Pan. 15. og 16. mai 2018. gav resultat, og 8 små Nøster ble født 14. Juli.  Dette kullet er født og oppfostret på Tverlandet, Bodø. Hos Torhild Høymo og Oskar Pettersen.

2 tisper og 6 hanner.

alle valpene er solgt.

Kull 13. Polarjuvelen`s Magiske – IP

Ilu og Pumba sine valper ble født 2.April 2018.

5 tispe og hanner .

 valpene i dette kullet er solgt.   

Vi følger avlsreglene til NKK og Norsk Polarhundklubb.  foreldredyrene er friske og rasetypiske.  Gode familie- og turkompiser. Både Ilu og Pumba har bestått kløvtest, Ilu bronse og sølv. Pumba Bronse, Sølv og Gull, han deltok i mitt 6-spann slede på Rørosløpet 2014, der vi fikk bestått langdistansetest ( 2×30 km). Han har også bestått enspannstest . Vi bruker hundene våre året rundt , de er godt selskap som får oss ut i nesten all slags vær. Men samtidig trivest di også godt med å få kose seg ilag med oss inne . Rolige og greie , men raskt på plass om di skjønner at det blir tur.   

Er du interessert i en Samojedvalp fra Polarjuvelen`s Kennel så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en hyggelig hundeprat, for informasjon om våre hunder, om kjøp av valp fra oss og planer videre.

Her er ingen førstemann til mølla. Det viktigste er at valpekjøpere som ønsker valp fra Polarjuvelen`s Kennel, har satt seg godt inn i rasen, og ikke minst er forberedt på hva det innebærer å få en valp i hus. En god start er viktig og legger grunnlaget for hundens trygghet, læring, vekst og utvikling.

For at jeg skal kunne vurdere deg som mulig valpekjøper, og du bli kjent med meg som oppdretter, er du velkommen til å ta kontakt. Enten du ønsker valp fra førstkommende kull eller har tid å vente. Det kan være nyttig å få info om foreldredyrene til den aktuelle kombinasjonen valper, deres linjer bakover mm. Ta gjerne en telefon først, og send så en mail med info om hvorfor du ønsker deg samojed. Hvorfor tispe eller hanne, hvilke interesser dere har, erfaringer med hund fra før og hvordan valpen vil få det den første tiden hos deg, mm. Forventninger og hva dere vektlegger i deres valg. Jeg deler gjerne mine erfaringer og informerer om rasen.

Vår adresse er : Liljeveien 11. 8680 Trofors.  Kontakt for mer info. ring til: Gerd mobil: 40234158.  Du kan også sende oss en mail via E-post : Gerd, polarjuvelen@hotmail.com   Anette, anette@gwd.no