2017

Ei travel tid har preget huset vårt den siste tiden av året 2017. Vi feiret jul, med selskap og tradisjonell familiemiddag, Barn, svigerbarn og barnebarn. Stor valpebinge, lite juletre, og resten av hundeflokken strødd rundt oss som di pleier. Vi takker for året som nå er over, alle di positive opplevelsene, mennesker vi er blitt kjente med , venner og ikke minst for familien og di pelskledde .  Ett nytt år drar oss videre i livets mangfoldighet.

23.desember 2017. Nå kommer julen , vi har fått hjem di to yngste i menneskeflokken. Resten av våre barn, svigerbarn og barnebarn kommer til fellesskap i romjulen. På stua vår er det valpebinge med 6 søte små. Di er godt oppe på fotan , spiser godt og vokser masse. Alt ser fint ut . Det er trygge , gode valper som kommer til å få mye sosialisering og kos i jula. Di har også fått luftet seg ute i snøen på altanen på Bittelille julaften. 😀

22.November 2017. Harleyboy og Bianca sine valper ble født. 5 hanner og 3 tisper. dessverre mistet vi to tisper . resten av gjengen har det fint.

12. November 2017.                                                                                 I Kennel Vinterborgen ble deres Quality-kull født.
Polarjuvelen`s Franske Harleyboy og Kamas Lucy fikk to tisper og en hanne. 3 fine søndagsbarn. Vi gratulerer og ønsker valpene og oppdretter ei fin valpetid.

30. oktober 2017. sesongens første snøfall. og tiltross for vått under og trått oppå, så klarte jeg å få en rundtur rundt åkrene, almvatnet, lysløypa, med Pumba, Safir, Lillemy og Bianca foran sleden. Juhuuu, Bianca er fortsatt i fin form og jobber godt, men valpemagen er begynt å vokse så hun får selv bestemme hvor mye hun vil og orker framover. Trivsel er viktig for vordende mødre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16.oktober 2017 ble Pan far og Tiki mamma til 6 hanner og 3 tisper. Vellykket resultat etter Kristina Fremstad og Tiki sitt paringsbesøk hos Anette og Pan i august. Fin kjemi mellom hundene med en gang, og full klaff i hundegården i  Marka, både lørdag og søndag. Takk til Anette, Amalie og Madelen som ordna vaffel og kaffe. Takk Kristina, Tiki og Eir, for fin tur på Marsøra i Mosjøen. Så har vi Helgelandstrappa til gode til en annen gang. Kullet ligger med info på Norsk Polarhundklubb sin hjemmeside. Vi ønsker Kristina lykke til med valpetiden. Og kommer selvsagt til å følge spent med på di små, deres vekst og utvikling. <3

22.september 2017.  Vellykket tur i skogen den grønne med Harleyboy og Bianca. Det ble ei paring og spennende å se om det gir resultater i uke 47. <3

8.og 9. september 2017 hadde vi trivelig besøk av Sissel og Harald, fra Kennel Vinterborgen. Harleyboy tok med Lucy på date og tur i Stavassdalen. Takk for laget på fin tur til Stavass-setra og koselig besøk hos oss, Vellykket romanse Fredag og Lørdag, som vi håper vil gi resultater i første del av November. Info om dette kullet finnes både på Vinterborgens Hjemmeside og Norsk Polarhundklubb.

12. Februar 2017 : Hjemmesiden til Polarjuvelen`s Kennel har vært ute av funksjon i lang tid. Nå er vi endelig på nett igjen, i noe ny utgave, fortsatt gjenstår mye, noe er nytt, noe er gammelt. Det vil etter hvert bli oppdatert så godt som mulig. Tusen takk til Anette og Mikael. Nå er det bare resten igjen.